EVENIMENTE

Ce seamănă omul, aceea va și secera

Ne face mare plăcere să vă invităm la o seară de colinde în care vom sărbători nașterea Mântuitorului nostru, Isus Hristos.
Seara va avea loc pe data de 26 decembrie 2022 în Biserica Betesda din Azuqueca de Henares
Te așteptăm!

Duminică în cadrul bisericii noastre vom avea un eveniment special în care vrem să venim plini de recunoștință înaintea lui Dumnezeu.
Vă așteptăm!

Duminică, 12 Iunie începând cu ora 10:00 în cadrul Bisericii noastre va avea loc un Botez Nou Testamentar. Suntem plini de bucurie să vedem oameni încheind legământ cu Domnul Isus.

Duminică, 27 Iunie începând cu ora 10:00 în cadrul Bisericii noastre va avea loc un Botez Nou Testamentar. Suntem plini de bucurie să vedem oameni încheind legământ cu Domnul Isus.

Vă așteptăm cu drag să fiți cu noi la această seară de rugăciune. Credem în puterea rugăciunii, credem că Dumnezeu ascultă, credem că Dumnezeu răspunde.

Pe data de 07/12/2019 în locația Bisericii Betesda Azuqueca de Henares va avea loc întâlnirea tinerilor cu tema "Ține Standardul". Ne simțim onorați să participați împreună cu noi. Întâlnirea va începe la ora 17:00 și va cuprinde un timp de laudă și închinare urmat de mesajul fratelui păstor Mariș Ioan.

Duminică 10 Noiembrie începând cu ora 11:00 în cadrul bisericii vom avea un eveniment special: "Sărbătoarea Mulțumirii".

Duminică, 19 Mai începând cu ora 10:00 în cadrul Bisericii noastre va avea loc un Botez Nou Testamentar. Suntem plini de bucurie să vedem oameni încheind legământ cu Domnul Isus.

Duminică 04 Noiembrie începând cu ora 11:00 în cadrul bisericii vom avea un eveniment special: "Sărbătoarea Mulțumirii".

Pe data de 06/10/18 va avea loc în cadrul Bisericii Betesda Azuqueca de Henares întâlnirea adolescenților cu tema "Urmăresc Ținta Alergând". Vă așteptăm cu drag începând cu orele 11:00-13:00 să participați impreună cu noi la un timp de laudă și închinare urmat de mărturia personalâ a fratelui Andreas Onea. Între orele 13:00-16:00 adolescenții vor...